Quan el teu germà és algú com Michael Jackson sembla que, enlloc de tenir-ho més fàcil, hagis de demostrar constantment que també mereixes ser una estrella del pop. Janet Jackson no va aconseguir-ho del tot fins al seu tercer àlbum.
Aquest any, coincidint amb el premi EMA’s a Icona Global que MTV va atorgar-li fa un parell de setmanes, decidim donar-li el protagonisme que es mereix i recordar els seus principals èxits musicals… I si, també fer una mica de safareig!

I tot i que aquí s’acosta l’hivern, a l’hemisferi sud es preparen per l’estiu, i això ho saben molt bé els artistes de Sud-Amèrica: aquesta setmana estrenen nova música Thalia, Bad Bunny amb Jennifer López o Annita i Pabllo Vittar des de Brasil. Amb tots ells el ritme mai para!

A casa nostra, Rosalía segueix sent el centre d’atenció i nosaltres no podem ser menys, així que continuem desgranant el seu ‘El Mal Querer’. Brisa Fenoy, per la seva banda, estrenava fa pocs dies nou senzill, ‘Parriba’.

I per tancar, celebrem l’arribada del nou àlbum de Mariah Carey, ‘Caution’, ni més ni menys que el quinzè de la seva discografia!

Ja ho sabeu: a l’’Habitació 910’ de betevé hi trobeu totes les estrelles… Només hi falteu vosaltres!

Escolteu el programa sencer aquí:

1A. PART:

2A. PART: