palau de la musica general

(ACN) El Col·legi de l’Enginyeria de Camins, Canals i Ports ha presentat la cantata ‘Cerdà: La força de la civilització’, amb música d’Albert Guinovart i text d’Esteve Miralles, que s’estrenarà al Palau de la Música Catalana el 9 de maig i que té com objectiu reivindicar la vigència de l’obra i la figura d’Ildefons Cerdà per Barcelona i Catalunya. L’obra és un dels actes de celebració dels 50 anys d’aquest col·legi professional. El cor de l’Orfeó Gracienc serà l’encarregat de posar-hi les veus dels seus cantants.

La peça està dividida en 8 parts, de la mateixa manera que l’Eixample està distribuïda en octàgons. Precisament, aquest és una de les moltes picades d’ullet a l’arquitecte que té l’obra i que repassa la seva història, des del seu naixement fins a la seva mort.

El cor de l’Orfeó Gracienc hi posarà les veus

El cor de l’Orfeó Gracienc serà l’encarregat de posar-hi les veus dels seus cantants sota la direcció de Pablo Larraz. La direcció escènica anirà a càrrec d’Armand Villén que també interpretarà el personatge d’Ildefons Cerdà. Amb la participació de Guillem Batllori com a solista i Joan Seguí com a organista.