caganers Nadal 2022

El caganer és una de les figures indispensables del pessebre. A falta d’un mes i mig pel Nadal 2022 ja es coneixen quins seran els caganers del 2022. L’empresa gironina Caganer.com ha creat una quarantena de figures noves, inspirades en personatges públics que han marcat l’actualitat informativa en el món de la política, la música, els esports, la televisió i la ficció.

Zelenski i Giorgia Meloni, dos polítics amb caganer

El president d’Ucraïna, Volodímir Zelenski, va passar a ocupar l’actualitat informativa arran de la invasió russa. Ara Zelenski estrena caganer, juntament amb el canceller alemany actual, Olaf Scholz, o la primera ministra d’Itàlia, Giorgia Meloni. En el panorama de la política nacional també s’hi afegeixen els caganers dedicats a Alberto Núñez Feijóo, del Partit Popular, i Santiago Abascal, de Vox.

caganer 2022 Zelenski

El caganer de Camilo i Lady Gaga, novetats en el món musical

Els amants de la música també podran decorar el pessebre amb els caganers de l’estrella del pop, Lady Gaga, o el cantant colombià Camilo. Aquest Nadal 2022 també s’estrena el caganer del compositor Wolfgang Amadeus Mozart.

caganer nadal 2022

“Streamers” convertits en caganer

Els “streamers” triomfen fins i fora de la xarxa. Enguany el periodista esportiu Gerard Romero, referent a Twich, estrena caganer seguint la línia d’Ibai Llanos, que va convertir-se en figura de pessebre el 2021. El caganer del còmic i presentador de ràdio i televisió David Broncano també és una de les novetats d’enguany.

En el món de la ficció, tampoc no hi falten els caganers dedicats a Eleven, la protagonista de la sèrie ‘Stranger Things’; el personatge d”El Senyor dels Anells’, Gandalf, o les figures dedicades als personatges de Marvel.

caganer nadal 2022