Abans de pujar a l'escenari hi havia nervis... I així ho han fet. Avui han desplegat tot el seu talent, interpretant les cançons que fa quatre anys que componen. Des de l'octubre, tenen un tutor que les ha guiat i els ha donat les eines per poder actuar com autèntiques professionals. CHIO, Fake Final "Nos explicó muchísimas técnicas para mejorar las canciones, muchísimos detalles que podíamos poner, además nos enseñaron como hacer una puesta en escena, cambio de imagen, fotografías..todo esto fue genial, la verdad."//"Tenemos posibilidades y un potencial que antes no sabíamos que teníamos, hacía falta expotarlo y creo que en el proyecto es lo que hemos hecho." El Taller de Músics i l'Ajuntament han fet realitat aquest projecte per impulsar les bandes de barris de la llera del Besòs. MARTÍ MARFÀ, responsable de projectes socials del Taller de Músics "Es trobaven en una situació més difícil en termes d'atur i de fracàs escolar i de situació econòmica i social més complicada i entenem que a través de l'art i de la música era una manera de donar cohesió a aquests barris i la dinamització econòmica." Fatlipz i Adri Bueno, rap i música de corda, són un altre dels cinc grups que va entrar al projecte. ADRI BUENO "Aprendizaje artístico y personal por mi relación con él, como grupo, nunca habíamos trabajdo de esta manera, así que ha sido muy útil para crecer como artistas y como personas." FATLIPZ "Hemos aprendido también como se trabaja el show, que es lo que decimos, que es lo que no, todo el lenguaje corporal" Ara segueixen el camí tot sols, però amb 400 maquetes dels seus treballs, les fotografies de promoció i videoclips enregistrats que els han donat en el projecte.

En el concert han actuat el duet de rapers Fatlipz y Adry Bueno, el trio femení de pop-rock elèctric Fake Final, la banda de pop alternatiu Long Ride, la formació de rap Malvenidos i la banda de rock-and-roll, rockabilly i new swing The Sick Boys.

Mitjançant la preparació i la promoció dels joves músics locals, el Taller de Músics vol contribuir a la transformació social, la projecció i la dinamització del territori. Els grups han rebut preparació musical i artística, així com nocions de producció i màrqueting, assessorament laboral i gestió econòmica per tal que puguin donar sortida a les seves propostes i optar a una possible professionalització en aquest camp.

Els conjunts van ser escollits entre diverses propostes, després d’un procés de selecció que va incloure una audició davant d’un jurat d’experts.