Les verdures s'han convertit en llapis de colors. Els alumnes d'aquest taller han après a pintar amb carxofes i bròquil. "Les hem analitzat i aprofitant les textures les hem estampat amb pintures." "Està 'guai' perquè els nens van provant i al final s'emportaran alguna cosa a casa." SÒNIA ESPLUGAS, artista visual "S'ho estan passant pipa, hi ha nens des de cin c anys fins a gent de més de 60, els està entusiasmant." És part d'un taller per aprendre a elaborar el seu propi fanzín, és a dir, revistes autoeditades. IRMA MARCO, ajudant de coordinació del Fun Fan Fest "Tu t'ho fas, tu t'ho imprimeixes, i fa que sigui totalment lliure, ningu t'està dient quin contingut has de posar, és més lliure, no depèn d'altres estuctures superiors." Aquest fanzín té 30 pàgines i esta relligat amb una màquina de cosir. N'hi ha 50 exemplars. És una de les obres que es pot trobar al festival i els seus autors l'han portat per promocionar-lo. MARTA CARTU, autora de fanzins "Estic formant part de la circualció posant les meves idees en context, donant-les a conèixer a altres persones i crec que el fanzin té un potencial de crear un espai de comunicació entre el lector i la persona que ho fa." Com la Marta, hi ha trenta expositors més a la primera edició del Fun Fan Fest, el festival de fanzins. ANA MANAYA, dinamitzadora del Fun Fan Fest "Mucha gente por la tarde, la gente paseando, comprando, es un mundo bastante cerrado, el de la autoedición, pero tiene sus seguidores y apoyantes y creo que esta funcionando muy bien." Els organitzadors esperen que aquestes bones impressions es transformin en la continuïtat del festival a partir d'ara.

Dibuixos artístics, textos crítics, còmics… tot té cabuda en un fanzín. Es tracta d’una publicació feta íntegrament per l’autor i d’una tirada curta, en general de fins a 200 exemplars. Tot i la poca difusió, tenen un públic fidel.

Per als creadors de fanzíns, el Fun Fan Fest és una oportunitat no només de vendre exemplars sinó també de donar a conèixer la seva feina. “És la primera vegada que exposo, estic formant part de la circulació, crec que el fanzín comunica el lector i la persona que el fa”, diu Marta “Cartu”, una de les autores que ha estrenat el Fun Fan Fest.

A banda dels expositors, el festival ha organitzat quatre tallers impartits per professionals de diferents àmbits. L’objectiu era que els assistents aprenguessin a fer el seu propi fanzín i se’l poguessin endur a casa. Entre les activitats, per exemple, han après a estampar dibuixos amb verdures com ara carxofes, bròquil i coliflor.

La primera edició del Fun Fan Fest ha aplegat 31 autors i ha estat un èxit de públic. “Ha vingut molta gent, sobretot durant la tarda i a part de passejar també compren, està funcionant molt bé”, explica la dinamitzadora del festival, Ana Manaya. Tot plegat fa que els organitzadors ja pensin a repetir la cita l’any que ve.