L’àlbum de fotografies de l’Hèlios és ple de diades de Sant Jordi. Fa 60 anys que és llibreter i per ell les diades han estat dies molt importants ja que són una manera de donar visibilitat a l’ofici. Reconeix que al començament li va costar molt portar els autors a signar llibres a les Corts, ja que ho veien com una zona molt aïllada, lluny del centre de la ciutat. Un dels primers que hi va anar- assegura- va ser Josep Maria Gironella, que al començament va ser molt reticent però després va estar encantat, ja que va signar 200 llibres.

A partir d’aquí, hi van anar passant molts més autors com Paco Candel, Baltasar Porcel o Manuel Vázquez Montalbán. La majoria d’ells van signar un llibre de visites, que encara ara conserva. Durant els 60 anys d’ofici, l’Hèlios també ha ajudat molts escriptors a presentar la seva obra i donar-la a conèixer.

Ara, amb 80 anys, reconeix que no es dedica als llibres tant com voldria, tot i que no descansa i ja té un projecte en ment: obrir un nou espai cultural per al barri al costat de la seva llibreria.