rosalia rauw alejandro vampiros videoclip barcelona

Rosalía i Rauw Alejandro han publicat aquest dijous el videoclip de la cançó ‘Vampiros’, que va sortir a la llum fa tres setmanes, i el rodatge s’ha fet a diversos punts de Barcelona. El famós bar Marsella, al Raval, i la coneguda xurreria de Marina, a prop de la discoteca Razzmatazz, són dues de les ubicacions que es poden apreciar al vídeo, publicat a YouTube protagonitzat per la cantant catalana i l’artista porto-riqueny.

El videoclip comença amb tots dos cantants caminant per un carrer de Ciutat Vella, a les fosques, cantant la primera part de ‘Vampiros’. A partir del segon 50 se’ls veu aixecant la persiana del bar Marsella i entrant-hi per prendre una copa. Es tracta d’un dels bars més antics de Barcelona famós pel licor que servien. Es troba al número 65 del carrer de Sant Pau.

Allà, els dos cantants canten i ballen fins que surten i, poc després, se’ls veu menjant xurros a la coneguda xurreria de Marina, un dels punts més buscats pels joves durant la matinada i el matí després de sortir de festa per la zona.

El videoclip, gravat també a Esplugues

Més endavant apareix un altre escenari que crida l’atenció: es tracta d’un edifici amb arcs que es troba a Esplugues de Llobregat. És, concretament, l’Espai Corberó, una joia arquitectònica d’aquest municipi.