Rosalía i Rauw Alejandro

(ACN/Redacció) Rosalía i Rauw Alejandro han publicat aquest divendres a la matinada els tres temes que anunciaven des de fa setmanes, ‘Beso’, ‘Vampiros’ i ‘Promesa’. Els dos artistes explicaven fa uns dies en una conversa amb l”streamer’ basc Ibai Llanos que preparaven des de fa un any les tres cançons.

La parella, també sentimental, va revelar que abans de començar a treballar junts de manera seriosa havia volgut “assentar les bases” de la relació amorosa. De fet, els tres temes que han presentat, de caire personal, celebren els tres anys que fa que estan junts, segons han explicat ells mateixos aquest dijous al vespre en una trobada en directe a les xarxes socials per escoltar les cançons amb els seus fans hores abans de publicar-los.

Videoclip amb imatges domèstiques

La cançó ‘Beso’ parla del seu amor. En el videoclip que han llançat es poden veure majoritàriament imatges domèstiques de la parella barrejades amb algunes imatges d’estudi. El videoclip acaba amb Rosalía gravant-se amb el mòbil i plorant, emocionada ensenyant un anell de compromís.