Els moments més populars de les aventures de les joguines de Pixar, 'Toy story', han ocupat L'Auditori, acompanyades de 'Cars', 'Monsters' i fins a 10 pel·lícules de la productora d'animació nord-americana. Cada història vibra com mai, amb la interpretació de la banda sonora en viu, a càrrec de l'OBC. JORDI BERNÁCER, director convidat de l'OBC "L'emotivitat ve escrita, la música ja la porta dintre i de fet és la música la que moltes vegades la provoca. O sigui que anem ajudant-nos uns als altres. A vegades la provoca en la mateixa pel·lícula i anem ajudant-nos els uns als altres. La imatge ens ajuda a nosaltres i també la imatge creada en aquest moment." Amb una gran orquestra simfònica, a la qual s'han afegit baix i guitarres elèctriques, bateria i saxos, s'aconsegueixen estils tan diferents com ara el jazz, la música celta o peces més líriques. El director s'enfronta a dos volums de partitures com aquest, totes de Randy Newman. Unes composicions que han guanyat 10 premis Grammy i tres Oscars. Ara ja han començat a captivar el públic més familiar. Des de L'Auditori asseguren que d'aquí a un concert de Mahler, només s'ha de fer un petit pas.

Es tracta d’un cicle de tres concerts al llarg d’aquest cap de setmana i amb el qual L’Auditori es vol obrir a nous públics. Ahir divendres en van fer el primer, el proper és aquest dissabte a les 19 h i el darrer, diumenge a les 11 h.

Coincidint amb el 25è aniversari de Pixar, el CaixaForum també acull fins al 3 de maig una exposició que aprofundeix en els processos de creació dels 12 primers llargmetratges de la companyia.