L’Arnau Itinerant ha acomiadat la seva primera temporada amb l’obra ‘Parrhesia’ al Mercat de les Flors. Es tracta d’un espectacle comunitari dirigit per Joel Álvarez i protagonitzat per una trentena de veïns dels barris que envolten el Paral·lel. Aquesta peça teatral explora el concepte de la llibertat d’expressió i com la censura del passat influeix en l’actualitat.

A banda de la representació teatral, s’ha organitzat una exposició sobre la memòria del Teatre Arnau. Sota el nom de “Xarlatanes”, els assistents han pogut contemplar fotografies i objectes recopilats al llarg dels últims anys pel veïnat.

‘Parrhesia’ ha estat l’última obra de la primera temporada de l’Arnau Itinerant, un projecte impulsat per veïns i entitats socials i culturals per mantenir viu l’esperit del Teatre Arnau mentre es rehabilita l’edifici del Paral·lel. És una iniciativa que compta amb el suport de l’Ajuntament.

[vc_row][vc_column][vc_btn title=”El nou Teatre Arnau conservarà les parts més emblemàtiques” style=”flat” shape=”square” color=”pink” size=”lg” align=”center” i_type=”material” i_icon_material=”vc-material vc-material-arrow_forward” css_animation=”none” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fbeteve.cat/politica/teatre-arnau-projecte-reforma//|||” css=”.vc_custom_1540210221769{margin-top: 10px !important;margin-right: 10px !important;margin-bottom: 10px !important;margin-left: 10px !important;}”][/vc_column][/vc_row]

Valoració positiva del primer any de l’Arnau Itinerant

Els organitzadors han fet una lectura positiva d’aquest primer any de funcionament del projecte. Borja Lozano, membre de l’Arnau Itinerant, ha explicat que “segurament” el projecte continuarà l’any 2019 i el 2020, fins que el Teatre Arnau estigui completament rehabilitat. L’objectiu és generar una gran comunitat que permeti omplir d’assistents el pati de butaques del futur Teatre Arnau.

[vc_row][vc_column][vc_btn title=”El teatre Arnau, vestigi d’una època” style=”flat” shape=”square” color=”inverse” size=”lg” align=”center” i_type=”material” i_icon_material=”vc-material vc-material-arrow_forward” css_animation=”none” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fbeteve.cat/va-passar-aqui/el-teatre-arnau/|||” css=”.vc_custom_1540210391676{margin-top: 10px !important;margin-right: 10px !important;margin-bottom: 10px !important;margin-left: 10px !important;}”][/vc_column][/vc_row]