Natural d’Eivissa, fa poc més d’un any s’assentava a la ciutat comtal, des d’on començaria a presentar la seva música single rere single. I en poc temps el seu talent es confirmaria en forma d’escoltes i visualitzacions: està anant-li d’allò més bé a Spotify amb les seves primeres creacions que desprenen molt de flow i autenticitat. Les seves influències no es poden amagar: l’R&B de principis de mil·lenni com JoJo o Lil Wayne, Ashanti i, naturalment, Nicki Minaj. De fet, sembla que li hagi robat l’iPod al propi Jordi! Seieu amb nosaltres i no us perdeu detall d’aquesta artista que donarà que parlar durant el proper any!

Però encara som al 2018, encara que sigui per poc temps, i abans de fer balanç del millor – i pitjor -, tenim algunes novetats, tot i que escasses, per a repassar: alguns dels “triunfitos” de l’edició passada, com Alfred García o Ana Guerra, publiquen nova música. També ho fa Natti Natasha, apurant els darrers dies d’un any que li ha funcionat d’allò més bé.

I si: ens encanta quan arriba aquest moment en el que toca decidir què ha estat el més destacable dels darrers dotze mesos, per més que a vegades sigui ben difícil. Tot i així alguns noms els tenim ben clars: Rosalía, Ariana Grande, Cardi B… Les protagonistes són elles, no ens queda dubte!

El pop que més us ha marcat el trobareu aquí, a l’’Habitació 910’ de betevé!

Escolteu el programa sencer aquí: