El Nadal a la Rambla és una celebració molt esperada per als veïns, que han vist com l’emblemàtic passeig passava de ser un lloc d’atracció turística a ser un punt més del Raval i el Gòtic per a aquestes festes. L’associació Amics de la Rambla ha organitzat aquest divendres a la tarda el tradicional concert davant del Palau de la Virreina per posar ritme a la campanya nadalenca.

El grup és The Basements, de l’Escola de Músics del Raval, un centre educatiu que vol aportar millores al barri a través de la música. El grup ha actuat durant pràcticament una hora i les cadires que ha preparat l’organització no han estat suficients per a les més de 150 persones que finalment s’han aplegat a la Rambla per seguir el concert. S’han pogut escoltar temes propis, clàssics i també cançons típiques de Nadal.

Establiments de la Rambla com el Cafè de l’Òpera o el Restaurant Núria, o de carrers propers, com la mítica granja Viader, han organitzat paral·lelament una xocolatada popular amb magdalenes i melindros.