Ja es coneixen els caps de cartell de la setzena edició del Primavera Sound

. Entre els dos centenars de noms en destaquen alguns com els canadencs Aracade Fire -liderats per Win Butler i Régine Chassagne-, Bon Iver amb el seu nou disc, el mite nord-irlandés Van Morrison o el retorn de Solange, la germana de Beyoncé.

També hi haurà l’artista visionari Frank Ocean, els britànics The XX amb el nou disc sota el braç, l’electrònica d’Aphex Twin i els mestres del metal extrem Salyer o la icona jamaicana Grace Jones.

Com en cada edició hi haurà un espai reservat a la representació musical espanyola, amb la presència dels bascos Kepa Junquera i Berri Txarrak, i també un paper destacat per als barcelonins Mishima -que hi presentaran nou disc- o el debut de Rosalía amb Raül Fernández, “Refree”.

Ampliació del Beach Club dedicat a l’electrònica

L’electrònica guanya pes en la programació del Primavera Sound amb l’ampliació de l’espai Beach Club a dos escenaris de programació exclusiva del gènere. Hi actuaran, entre altres, el popular DJ Dixon, els britànics Bicep o els belgues Front 242, exponents màxims de la música de ball des de fa dècades.

Al cartell, però, encara hi falta alguna sorpresa, com els artistes que formaran part de l’exclusiva programació del Hidden Stage.

Abonaments a 175 euros fins el gener

Els abonaments per al festival es poden adquirir al preu de 175 euros fins al 7 de gener en les plataformes de venda habituals, i també amb una opció de pagament fraccionat per 180 euros fins la mateixa data.