L’espai veïnal Calàbria 66 acull bona part de les activitats del Diwali, la festa hindú de l’any nou, també coneguda com la festa de la llum i el color. Aquests dies és típic que la gent estreni roba, comparteixi dolços i tiri petards. La celebració dura cinc dies i s’acaba aquest cap de setmana, però les activitats i el punt àlgid del festival a Barcelona arribaran el cap de setmana següent.

La data: 17 i 18 de novembre

Fins el 17 de novembre s’hi pot veure una exposició de fotografies i també s’hi projectaran pel·lícules en dues sessions de cinefòrum. El cap de setmana del 17 i 18 de novembre se celebrarà el gruix  del festival, amb els grups locals i grups professionals de l’Índia.

Mostra de la diversitat de balls de l’Índia

El Bollywood fusionat amb el folklore panjabi és una de les peces que els alumnes de Nataraja Dance presentaran a l’espai Calàbria 66 el 17 de novembre amb motiu del festival del Diwali.

També preparen balls més populars, com el bhangra o peces kathak de caràcter devocional. Grups de ballarins professionals indis se sumaran al festival.