Tothom es rendeix als seus peus. Amb el seu debut, ‘Los Ángeles’, va fer ben visible el seu talent com a cantaora. Però la seva inquietud no té límits i el seu segon treball – amb tan sols un any de diferència – la porta a fusionar el flamenc amb el pop i l’urban d’una manera exquisida. Rosalía ha deixat clar que “El Mal Querer” no és només el hype creat pels exitosos ‘Malamente’ o ‘Pienso en tu mirá’ (senzills de presentació), sinó un treball quasi d’artesania produït, principalment, per ella mateixa i El Guincho. A l’’Habitació 910’ seguim en shock per aquest llançament – dels millors de l’any – i en destaquem alguns talls, com l’atraient ‘Bagdad’ i la potent ‘De aquí no sales’.

Aquest recent estrenat novembre, però, ve carregat de nova música i de noms ben grossos. Mariah Carey segueix regalant-nos avançaments del seu imminent quinzè àlbum, i Ariana Grande ens sorprenia fa escassos dies amb un tema inèdit que formarà part de l’àlbum homònim que pensa presentar ben aviat… El segon en un mateix any? No para!

Amb la màquina del temps volem recordar alguns artistes de l’electro-pop més alternatiu, com Stromae, Yelle o Gossip, que ens agradaria tornar a escoltar ben aviat.

I a qui també trobàvem a faltar és a les Spice Girls, però l’espera ha acabat: la més icònica de les girl bands es reunirà per a una nova gira l’any vinent. Però no hi seran les cinc: endevineu qui faltarà?

Comencem un novembre ben agitat a l’Habitació 910’ de betevé… Ens acompanyeu?

Escolteu el programa sencer aquí:

1A. PART:

2A. PART: