Una rigorosa selecció de les novetats del mercat discogràfic ocupa, com és habitual, la nostra secció ‘Actualitat’ amb treballs de gent com Maya Jane Coles, Boyz Noize, Dense & Pika oThe Black Madonna entre d’altres.

Avui toca ‘Dj Mix’. La sessió d’avui és realment interessant. A més, ve de lluny. En concret del DF de Mèxic. El seu autor és Baruch Martinez, més conegut en els cercles electrònics com Aprenti i darrerament sota el nou àlies Silencio, que respon al seu darrer projecte, en el qual està submergit ara mateix i amb el que signa aquesta sessió exclusiva per ‘303’.

Aprenti, o Silencio, en definitiva Baruch Martinez, és un dels artistes capdavanters de l’escena electrònica mexicana, un artista amb un potencial brutal i un so entre techno melòdic i deep tech, proper a artistes com Tale Of Us o Patrice Baumel, capaç de seduir les neurones sense deixar que el teu cos pari de ballar.
Aquest estiu passat vam tenir l’oportunitat de presenciar dues sessions de Silencio a Barcelona i realment vam quedar meravellats. Per això no hem parat fins a aconseguir aquesta sessió que escoltaràs avui.

Tot un luxe doncs, poder comptar amb aquest ‘Dj Mix’ exclusiu de Silencio des de Mèxic, a qui agraïm la seva col·laboració i saber fer.

Escolteu el programa sencer aquí:

1A. PART:

2A. PART:

A ‘Clubbing’, tota l’actualitat de l’escena de clubs de Barcelona.