Antònia Font
Font: Antònia Font

(ACN/Redacció) Antònia Font ha anunciat aquest divendres que ha esgotat les entrades per al concert previst per a aquest dissabte, 15 d’octubre, al Palau Sant Jordi. En una publicació a Twitter, el grup mallorquí ha fet l’anunci acompanyat d’un text en què ho celebra. “Sou molt bèsties! Entrades exhaurides al Palau Sant Jordi”, ha exclamat.

10è disc, “Un minut estroboscòpica”

En el seu retorn després de vuit anys, la banda de Joan Miquel Oliver, Pau Debon i companyia actuaran per segona vegada a la ciutat després d’haver-ho fet a l’estiu en el Primavera Sound. Aquest dissabte la banda presentarà el seu desè disc, “Un minut estroboscòpica”. Ara bé, s’espera que toquin els repertoris més famosos com ‘Wa yeah!’, ‘Me sobren paraules’, ‘Love song’, ‘Clint Eastwood’, ‘Alegria’, ‘Calgary 88’, ‘Tots els mecanismes‘, entre altres temes.

La banda es va separar a finals del 2013 després de 17 anys de carrera musical per emprendre projectes individuals. En l’anunci de comiat van explicar que plegaven “satisfets amb la feina feta i conscients del seu llegat”.