El Tibidabo acull robots i tecnologia aquest cap de setmana. El parc d’atraccions celebra el cap de setmana de la robòtica amb diferents activitats per a tots els públics i amb l’objectiu d’apropar als més petits aquesta tecnologia innovadora de manera lúdica i didàctica.

El programa inclou diversos tallers i activitats de construcció de robots a partir de diferents tecnologies robòtiques. També es fan conferències sobre els avantatges educatius de la robòtica per la seva importància en la vida quotidiana. La proposta compta amb la col·laboració de l’empresa Ro-Botica, la iniciativa pedagògica TBKids i l’entitat LEGO Education.

La iniciativa s’inclou en el programa Projecte Educatiu de Ciutat, impulsat per l’Ajuntament de Barcelona l’any 2016. El primer tinent d’alcalde, Gerardo Pisarello, ha assistit a la jornada i ha destacat la importància de la iniciativa, que considera fonamental, perquè la robòtica “s’ha d’estendre a diferents àmbits educatius”.

També hi ha assistit el representant de LEGO Education a Europa, Troels Dyhrman, per inaugurar un espai on es poden fer tallers amb materials de LEGO.