Aquest dissabte el Tibidabo estrenarà la temporada i ho farà amb novetats. L’antic Castell Misteriós s’està renovant i es convertirà en el Castell dels Contes. Una atracció on els visitants podran endinsar-se en el món dels contes a través de personatges com ogres, fantasmes i bruixots. L’objectiu és reivindicar els contes com a patrimoni emocional. Tot i que l’atracció no s’inaugurarà fins a l’estiu, els visitants podran participar en la construcció del castell aportant llibres per omplir la biblioteca que hi haurà a l’interior.

La nova temporada també farà tornar la producció ‘Emocions de por’ i s’oferirà un nou programa d’activitats i espectacles, en el qual participaran els actors de l’Hotel Krüger. S’estrenaran visites guiades al Museu dels Autòmats i a l’Edifici Cel es projectarà un nou documental: ‘Tots som Tibidabo’. Un repàs de la història del parc que s’ha elaborat amb imatges cedides per ciutadans anònims.

Una altra de les atraccions estrella tornarà a ser el Virtual Express, que es va estrenar l’agost passat. És una atracció pionera a Catalunya i  ofereix un recorregut immersiu en 4D a través del clàssic tren ràpid.

Més activitats educatives

Aquest any s’amplia la oferta d’activitats educatives i en destaca el cap de setmana de la robòtica. Se celebrarà el 24 i 25 de març amb tallers i activitats al voltant dels robots. A més, continuarà la col·laboració amb la Universitat Politècnica de Catalunya per organitzar el Fisidabo, una activitat que transforma el parc en un gran laboratori de física en la qual participen més de 2.000 estudiants.  Durant la temporada se  celebraran 19 actes socials, en col·laboració amb diverses entitats com Papallupas o Unicef .

Rècord de visitants

El 2017 el parc va assolir el rècord de visitants en una temporada, un total de 732.574 persones, una mitjana de més de 4.600 cada dia. La majoria hi va accedir amb transport públic: un 62 % dels visitants. La resta, un 38 %, ho va fer amb vehicle privat. Pel que fa a l’accessibilitat, durant aquesta temporada hi haurà un plànol guia per a persones amb discapacitat visual, que permetrà conèixer les atraccions amb pictogrames descriptius.