La nova aplicació de Murs Lliures tindrà un doble funció. La principal serà la de seleccionar l’espai on es vol anar a pintar i demanar l’autorització corresponent de forma senzilla. L’aplicació, a més, permetrà els usuaris crear-se un perfil per penjar-hi fotografies de les seves peces una vegada acabades i veure, a la vegada, les obres dels altres artistes que participen a la plataforma.

L’estrena de l’app coincidirà, a més, amb el lliurament de tres murs més a la plataforma, que permetran doblar la superfície disponible per pintar de 2.500 m² a 5.000 m². Amb aquests nous espais, la plataforma Murs Lliures passarà a gestionar set punts de grafit repartits entre els districtes de Sant Martí i de Sants-Montjuïc.

El dissabte 18 d’octubre hi haurà una trobada a la Nau Art Espai de Creació, al carrer d’Espronceda, on es presentaran els tres nous espais, s’hi faran tallers per a nens i es posarà en marxa l’aplicació per a plataformes Android. Els usuaris d’Apple hauran d’esperar-se fins al 30 d’octubre.