En total, l’aplicació mòbil marca 30 punts d’interès en les tres rutes que proposa, i en dóna informació. ‘Modernisme i les millors vistes de Barcelona’, té com a principals atractius l’Hospital de Sant Pau i també el Parc Güell. El recorregut també visita el cim del Turó de la Rovira i altres espais dels barris de Baix Guinardó.

La segona ruta, ‘De la identitat tradicional als Jocs Olímpics del 92′, se centra en els barris de la Font d’en Fargues i d’Horta. La ruta acaba a la Vall d’Hebron on es troben diverses manifestacions històriques i del llegat dels Jocs.

L’última ruta, ‘Arquitectura al peu de Collserola’, comença al barri de Sant Genís dels Agudells, passa per Montbau, on s’aprecia l’arquitectura racionalista, i, per últim, edificacions senyorials com el Palau de les Heures o els Jardins del laberint d’Horta.

L’aplicació, que es pot descarregar gratuïtament, per a mòbils Apple i Android, ha estat impulsada pel mateix districte amb l’objectiu de donar a conèixer el seu territori. A més de les tres rutes, també facilita informació d’interès relacionada amb restaurants, allotjaments, comerços i espais com centres sanitaris i serveis de seguretat. D’aquesta manera, es pretén dinamitzar també el comerç de proximitat, dels mercats municipals i de les fires.