rellotge polsera Motorola Mobile World Congress 2024 Barcelona

El nou mòbil de Motorola ha aclaparat les mirades dels congressistes del Mobile World Congress 2024 de Barcelona. El dispositiu d’aquesta firma té un disseny innovador i es pot portar al canell com si fos un rellotge intel·ligent de grans dimensions. Després de l’aparició dels mòbils plegables, la companyia fa un pas més enllà amb una pantalla flexible que permet adaptar el terminal a la forma del braç de l’usuari.

El nou prototip de mòbil de Motorola

El prototip nou de Motorola té una pantalla de 6,9 polzades amb una flexibilitat que permet als usuaris plegar el mòbil fins al punt d’adaptar-lo a la forma del canell. Aquí juga un paper clau la bateria del dispositiu, que es divideix en petites bateries per tal de garantir aquesta flexibilitat. Finalment, el mòbil també disposa d’un assistent d’intel·ligència artificial per combinar els colors del fons de pantalla i la roba de l’usuari.

Novetats en telefonia mòbil del MWC 2024

El Mobile World Congress 2024 de Barcelona també ha servit per descobrir el nou mòbil de Xiaomi, el Xiaomi 14 i el 14 Ultra, uns terminals que ofereixen a l’usuari unes fotografies professionals, tant de dia com de nit gràcies a l’òptica Leica.

Més enllà dels mòbils, a la Fira de Barcelona s’ha pogut veure el nou portàtil de Lenovo amb una pantalla transparent feta de vidre i, per primera vegada al món, s’ha descobert el Galaxy Ring, un anell intel·ligent que permet monitoritzar la salut.

ordinador Lenovo pantalla transparent Mobile World Congress 2024 Barcelona