Barcelona Guia Oficial ofereix una àmplia informació per conèixer la ciutat. Hi ha una pestanya amb les 20 visites imprescindibles que el turista no s’hauria de perdre. Per exemple la Sagrada Família, l’Anella Olímpica i la Catedral de Barcelona, entre d’altres, amb informació bàsica de cada monument.

L’aplicació també permet navegar per zones d’interès al barri Gòtic, la Rambla, el Born i la Ribera, Gràcia i l’Eixample, o per altres temàtiques com els allotjaments, els restaurants, les botigues o els museus. Hi ha un apartat dedicat a l’art amb la informació sobre els centres d’exposicions, les galeries d’art i les escultures que es poden trobar al carrer. En l’espai d’arquitectura hi ha un apartat especial dedicat a l’obra de Gaudí que es pot visitar a Barcelona. Tampoc no hi falten mapes dels districtes de Barcelona, de la xarxa de TMB, de Rodalies, i del Bus Turístic.

L’aplicació permet fer reserves

A l’espai BCN Shop el visitant pot reservar els hotels, els vols, contractar visites guiades, comprar entrades per a museus, monuments, espectacles, i d’altres activitats.

També hi ha un apartat de favorits perquè l’usuari hi posi la informació que necessita consultar més sovint. De moment només se’n pot descarregar la versió en castellà. Turisme de Barcelona treballa per tenir a punt l’aplicació en altres llengües.