Fnac Live al Poble Espanyol

 

Per celebrar el 25è aniversari de l’Fnac, la companyia ja porta tot el mes organitzant concerts a Barcelona i Madrid. Serà dijous a partir de les 19h, però, quan el cicle culminarà amb un acte de cloenda al Poble Espanyol, que oferirà un vespre musical amb actuacions gratuïtes d’un cartell format per Mishima, El Petit de Cal Eril, Cala Vento i Núria Graham. Una nit musical on tothom hi està convidat.

ON?

Av. de Francesc Ferrer i Guàrdia, 13

COM ARRIBAR?

Metro: Parada Espanya (Línia 1 i 3)

Bus: Parada Poble Espanyol (Línia 13 ), parada Av. Ferrer i Guardia (Línia 23) i parada Av. Montanyans (Línia 150)

 

Òpera al Palau Güell

 

També hi ha cabuda pel gènere clàssic al Dia de la Música. Concretament, el Palau Güell ha programat “Schiava e Regina”, una òpera de Lluïsa Cassagemas que té molta història darrere, ja que amb ella arrossega el record de la seva estrena a Barcelona: un fet que va coincidir amb el fatídic episodi de l’atemptat del Liceu de 1893. Un debut frustrat que, com comenten els experts, hauria suposat la primera òpera del segle XIX escrita per una dona que s’estrenava en un teatre de primera línea a Europa.  Anys més tard, tenim l’oportunitat de reveure-la per un mòdic preu de 20 euros.

ON?

Carrer Nou de la Rambla, 3-5

COM ARRIBAR?

Metro: Parada Liceu (Línia 3)

Bus:  Parada La Rambla – La Boqueria (Línia 59 i V13)

 

Músics de Sant Andreu a la Fabra i Coats

La Fabra i Coat – Fàbrica de Creació organitza una mostra musical gratuïta de projectes residents i dels agents vinculats a la música del Districte de Sant Andreu. A partir de les cinc de la tarda, s’hi podran veure els directes d’Afikemet, Blood Quartet, Blueroomess, Luis Tabuenca, Messengers College, The Burning Shore, el Taller de Músics o l’Escola de Música Municipal de Sant Andreu. Una oportunitat per conèixer de ben a prop l’activitat dels artistes de la comunitat.

ON?

Carrer de Sant Adrià, 20

COM ARRIBAR?

Metro: Parada Sant Andreu (Línia 1)

Bus: Parada Fabra i Puig – Meridiana (Línia 11). Altres línies:  40, 73, 126 i N9

Renfe: Parada Sant Andreu Comtal

 

Gòspel a la fresca

 

Ja és gairebé estiu, fa molta calor, i on millor es gaudeix la música és a l’aire lliure. Per aquests motius i pels que sobren, aquest dijous, els amants de la música Gòspel tenen parada obligada. El Jardí del Clot d’en Salvi del centre cívic Josep Maria Trias i Peitx, acollirà l’última sessió del mes de càntics espirituals a càrrec dels grups Ninusingers + Salgospelians, Gospel Feelings i Ramones Gospel Choir. Una cloenda plena de ritme africà amb un cost zero.

ON?

Carrer de la Riera Blanca, 1

COM ARRIBAR?

Metro: Parada Collblanc o Badal (Línia 5)

Bus:

 

Barcelona Coral Asia a La Model (Música als Parcs 2018)

 

Coincidint amb el cicle Música als parcs, un projecte de trobada intercultural a través de la música i el cant, aquest dijous l’antic centre penitenciari La Model es convertirà en l’escenari  del concert de Barcelona Coral Asia, una coral dirigida per Carles Josep Comalada -director de Cant Coral del Conservatori Municipal de Barcelona- i formada per 50 cantaires de 24 nacionalitats diferents. Un acte que començarà a les vuit del vespre i que oferirà un repertori en diversos idiomes asiàtics, un clar reflex de la diversitat cultural de la ciutat.

ON?

Carrer d’Entença, 155

COM ARRIBAR?

Metro: Parada Entença (Línia 5)

Bus:  Parada Av de Roma- Entença (H10, 109), parada Josep Tarradellas – Rosselló (27, D40), parada Nicaragua – Josep Tarradellas (V7, 78) o parada Av Roma – Tarragona (V7, H10,27,D40,78,109,115)