Després d’esgotar les entrades l’any passat al Palau Sant Jordi en menys de dues hores, Bruno Mars ha repetit experiència i ha volgut tornar a Barcelona per quasi omplir l’estadi Olímpic Lluís Companys. Hi van haver  53.000 persones que van gaudir del concert. El nord-americà va presentar el seu tercer disc, “24k magic”,  i va fer vibrar els seguidors quan va sonar la cançó que dona nom a l’àlbum. Mars també va deleitar al públic cantant alguns dels seus primers èxits com ‘Just the way you are’, ‘Marry you’, ‘Runaway  baby’ i ‘Locked out of heaven’, entre d’altres temes.

Alguns fans del hawaià, com @joanculsan han penjat a les xarxes socials videos de com va sonar l’exitós concert de l’estadi que no va permetre l’accés als mitjans audiovisuals.

En el concert,  primer va actuar Dj Rashida. I, tot just abans d’entrar Bruno Mars , el grup de dance-rock americà DNCE.  L’agrupació està formada per l’ex-Jonas Brother, Joe Jonas, a qui l’acompanyen Jack Lawless, Cole Whittle i JinJoo Lee.

El guanyador de quatre Grammys acaba de començar la gira d’estiu a Europa 24K Magic World Tour, i aquesta el portarà aquest juny i juliol a països com Espanya (Barcelona i Madrid), Portugal, França, Noruega, Dinamarca, Polònia, Escòcia, Irlanda i el Regne Unit.

“Afterparty” a Sutton

En el cas de Barcelona, a mitjanit, Bruno Mars va celebrar una festa a la discoteca Sutton. El hawaià va cantar temes com ‘Versace on the floor’‘Just the way you are’ i ‘Marry you’. Un esdeveniment especial per a fans que la discoteca ja ha fet amb artistes com David Guetta o Calvin Harris, entre d’altres.