Grec en família

El festival Grec ha organitzat per dissabte a la tarda la festa Grec en família. Una tarda al Teatre Grec amb espectacles, música, jocs i tallers. Podreu recórrer el recinte durant tota la tarda i descobrir les diverses zones amb espais de descoberta i joc. També hi haurà una cercavila i les actuacions, entre d’altres, dels Xiula i Reggae per xics.

Bombers, què, qui, com

Si voleu conèixer de primera mà la feina que fan els Bombers de Barcelona i la seva història us proposem visitar l’Espai Bombers del carrer de Lleida. L’espai ofereix tot l’estiu, dissabtes i diumenges, una visita per l’antic parc de bombers, on coneixereu quins objectes feien servir i quins vehicles i eines d’extinció utilitzaven per apagar els incendis. A més, els Bombers posaran a prova els vostres coneixements sobre prevenció d’incendis.

Un estiu naturalista

El Museu de Ciències Naturals de Barcelona organitza activitats familiars durant tot l’estiu. Mirades creuades?, els dimarts, dijous i dissabtes. I els dimecres, divendres i diumenges, Pangeica. Totes dues activitats relacionades amb l’exposició permanent “Planeta vida”. A més, de dimarts a diumenge, els infants més petits, de fins a sis anys, tenen l’espai de joc i descoberta naturalista al Niu de Ciència. El museu tanca els dilluns.

Tot l’estiu al zoo

El Zoo de Barcelona organitza, cada dia, activitats per fer en família que van incloses amb el preu de l’entrada. Hi ha activitats relacionades amb les feines de la granja, l’entrenament d’elefants, els invertebrats, les zebres, els dofins, els pingüins i els cavallets de mar. Estigueu atents perquè tots els matins d’11 a 11.30 h anuncien per megafonia que els cuidadors estan a punt de donar menjar als pingüins, un moment màgic.

Patinar sobre gel

I com que fa molta calor, us proposem una mica de fresca més. Barcelona té una pista de patinatge sobre gel que funciona tot l’any, es tracta de l’Skating del carrer de Roger de Flor. S’hi pot anar a passar el matí o la tarda. A la mateixa pista podeu llogar els patins i els guants, tot i que des del ‘Catakrac’ us recomanem que els guants, si els porteu de casa millor, i això sí, no us oblideu de mitjons gruixuts.

Platja de l’Eixample

I ara un lloc per estar també fresquets però amb menys roba, en banyador i xancles. El lloc que us recomanem és la Platja de l’Eixample, als Jardins de la Torre de les Aigües, del carrer de Roger de Llúria, 56. Obre cada dia menys els dilluns i és un espai molt indicat per anar-hi amb nens petits, ja que l’espai de bany té molt poca fondària.

Estiu al CosmoCaixa

Durant l’estiu, el CosmoCaixa no fa vacances i proposa diferents tallers adreçats al públic familiar relacionats amb la ciència, la biodiversitat, la sostenibilitat i la tecnologia. Descobrir tot el que amaga el CosmoCaixa us portarà hores i hores. Estigueu preparats per gaudir, entre d’altres, del toca-toca, el planetari bombolla o el Creactivity.  A més, podeu visitar l’exposició “Robots. Els humans i les màquines”.