Què us semblaria veure l’obra de Shakespeare ‘Tot va bé si acaba bé’ a l’aire lliure? És una proposta perfecta per als vespres d’estiu que podreu veure de franc al Parc de l’Estació del Nord. Cada dia (menys els dimecres) a les 19 h i fins al 5 d’agost.

La companyia Parking Shakespeare és la responsables d’aquesta iniciativa (que torna aquest estiu) i és coneguda per representar obres del dramaturg obertes a tothom. Ja fa 10 estius que no falten a la cita i ara volen parlar amb les administracions per aconseguir que el Parc de l’Estació del Nord sigui un nou espai cultural de la ciutat.

La companyia Parking Shakespeare es va fundar el 2009 per fer honor a la idea anglosaxona de representar les obres de William Shakespeare en parcs públics. Us ho perdreu?

‘Tot va bé si acaba bé’

‘Tot va bé si acaba bé’ és una obra d’enganys i embolics amorosos de William Shakespeare, publicada el 1623. És considerada una comèdia, però té molts tocs de drama i és una de les obres menys representades de l’escriptor. En aquesta ocasió, l’adaptació i direcció ha anat a càrrec de Mònica Bofill i Judith Pujol, que han conservat l’essència festiva de la companyia i, a l’hora, li han fet un homenatge.

Amb la representació d’aquesta obra, la companyia Parking Shakespeare completa un cicle: 10 estius i les 10 comèdies del dramaturg anglès.