Estiu al CosmoCaixa

Durant l’estiu el CosmoCaixa no fa vacances i proposa diferents tallers adreçats al públic familiar relacionats amb la ciència, la biodiversitat, la sostenibilitat i la tecnologia. Descobrir tot el que amaga el CosmoCaixa us portarà hores i hores. Estigueu preparats per gaudir, entre d’altres, del toca-toca, el planetari bombolla o el Creactivity. A més, s’ha inaugurat l’exposició “Robots. Els humans i les màquines”.

‘Món para és un ogre’, al Mercat de les Flors

El Grec Festival de Barcelona és un dels festivals més coneguts de les arts escèniques i una cita imprescindible a l’estiu. Al llarg de l’estiu hi ha espectacles arreu de la ciutat i per a tots els públics i, evidentment, també per al públic familiar. Aquest cap de setmana al Mercat de les Flors ‘Mon Pare és un ogre’, un espectacle sobre el bé i el mal que transcorre dins una cel·la. Un espectacle per a nens i nenes a partir de 10 anys.

Tallers sobre Grècia i Egipte, al Museu d’Arqueologia

El Museu d’Arqueologia de Catalunya organitza els diumenges de juliol i agost activitats infantils per a les famílies més aventureres. Al juliol hi fan el taller: La festa de Dionís! Gaudeix d’un autèntic banquet grec!. Taller familiar divertit per conèixer junts la Grècia clàssica. I a l’agost, màgia i misteri a l’Antic Egipte per endinsar-se en l’univers simbòlic dels rituals egipcis. Per a totes dues activitats cal reserva prèvia.

Parc del Laberint d’Horta, tot l’estiu obert

Si busqueu un lloc fresquet a la ciutat, el tenim. Es tracta del Parc del Laberint d’Horta. A part que hi estareu molt fresquets, veure vegetació molt diversa i molta aigua, i podreu jugar en el magnífic laberint de xiprers. El Parc del Laberint és a la ronda de Dalt, més amunt del Velòdrom, i s’hi pot anar en transport públic. La parada de metro més a prop és la de Mundet i els menors de 14 anys no paguen entrada.

Museu de les Il·lusions, tot l’estiu al Raval

Una altra activitat original per fer és visitar el Museu de les Il·lusions, del carrer del Pintor Fortuny del Raval. Cal anar-hi amb la càmera de fer fotos, ja que aquest museu tan especial està concebut com un lloc on interactuar, on petits i grans sereu protagonistes d’escenes fantàstiques i aventures imaginades sense moure-us del lloc. El museu obre cada dia.

Salting Kids

I us proposem un lloc on tothom s’ho passa d’allò més bé, però sobretot els petits. Es tracta de Salting Kids Barcelona, l’espai del carrer del Perú, al Poblenou, on podreu saltar i volar sobre llits elàstics amb la màxima seguretat. I quan diem volar no és broma, amb una mica de sort podreu imitar el Pau Gasol. Recordeu que per anar al Salting cal anar amb roba d’esport i mitjons.