L’Edifici Històric de la Universitat de Barcelona ha acollit la II BCN PotterCon, una trobada de seguidors de Harry Potter que ha transformat i ambientat el recinte recreant Hogwarts, l’escola de màgia on transcorre la història de la saga. Un mercat temàtic, tallers, conferències i xerrades amb la voluntat de posar en contacte els molts fans de les pel·lícules i dels llibres de J.K. Rowling que hi ha a la ciutat.

El programa d’activitats de la II BCN PotterCon és ampli i variat. Des d’un mercat de màgia al vestíbul de l’Edifici Històric de la Universitat de Barcelona  fins a conferències i xerrades sobre l’impacte de la saga a càrrec de professors universitaris. També projeccions, presentacions de llibres i tallers als jardins de la universitat.

Aquest és el segon any que se celebra la convenció de Harry Potter a Barcelona. Després d’una primera edició que es va dur a terme a l’Espai Jove la Fontana de Gràcia, enguany els organitzadors han aconseguit que es faci al Recinte Històric de la Universitat de Barcelona, un espai que els permet recrear molt millor l’ambient dels llibres i pel·lícules de l’aprenent de mag més famós de la història.