Sebo K, un dels discjòqueis i productors endèmics i més estacats de l’escena de Berlín presenta ‘Patience’, el seu nou àlbum editat al segell Rekids propietat de Radio Slave. Un dels treballs més recomanables del moment.
També presenta àlbum el noi de Granollers, Clip!, un flamant treball ple de dub techno abstracte i analògic editat a SKTVT, el label de Cora Novoa.
Juntament amb aquests dos discos, presentem també sucoses novetats de segells com Sinmusik, Studio Barnhus, Suara, Pets o Skint, acompanyats per les darreres produccions de noms com PBR Streetgang, Ellen Alien o The Dualz.

La ‘Retrospectiva’ la protagonitza el mític segell Londinenc Boy’s Own Recordings. De bíblia del cool londinenc en la seva primera època, on era el complement discogràfic del fanzín del mateix nom, a una de les discogràfiques més importants dels noranta a Anglaterra ja sota el nom de Junior Boys Own. Un segell clau en l’evolució de la música de club britànica per on han passat artistes com Boys Own o Chemical Brothers.

Al ‘Clubbing’ com sempre trobaràs les millors nits de club de la nostra ciutat Barcelona. A partir del minut 50 de la 2a part.

Escolteu el programa sencer aquí:

1a part

2a part