La neozelandesa Lorde podria endur-se el premi gros: competirà, entre d’altres, amb Bruno Mars i Kendrick Lamar a la categoria de disc de l’any. Ells dos, a més, acumulen unes quantes nominacions més. I Julia Michaels podria proclamar-se artista revelació de l’any gràcies al seu èxit ‘Issues’, que se les veurà ni més ni menys que amb el ‘Despacito’ en la categoria de millor cançó.

D’èxits i nominacions també en sabem a la televisió nacional: ‘Operación Triunfo 2017’, la nova edició del mític “talent show”, s’està convertint ja en tot un fenomen gràcies als seus protagonistes, mil·lennistes molt especials, com Alfred, Aitana o la ja anomenada Amaia d’Espanya: n’escoltem algunes de les millors interpretacions del programa.

I de talent nacional va la cosa: qui també està d’enhorabona són els Muevelorreina, que acaben de ser confirmats al cartell del Sónar 2018.

Pop televisiu, pop que guanya premis i pop alternatiu: de Chenoa a Lady Gaga, passant per Khelani, tots s’allotgen aquí, a l’‘Habitació 910’ de Betevé 91.0 FM!

Escolteu el programa sencer aquí:

1a part

2a part