El Mercat de Nadal del Llibre es consolida com el Sant Jordi hivernal. Durant tota la jornada els llibres han estat els protagonistes a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm, a més de concerts, xerrades i furgoteques amb oferta per menjar i beure. El director del Club TR3SC, Miquel Curanta, valora positivament l’edició d’enguany.

Enguany, el Mercat de Nadal del Llibre ha comptat amb la participació d’un centenar d’escriptors que han atès el públic i han signat llibres. De fet, aquest esdeveniment reuneix els principals autors catalans, com Xavier Bosch, Empar Moliner o el també actor Roger de Gràcia.

Aquesta cita literària és una proposta global enfocada a tots els públics, fet pel qual també hi ha hagut espai per a diverses xerrades i activitats així com per a concerts i “foodtrucks” de tota mena.

Es tracta de la quarta edició d’aquest mercat literari nadalenc, que s’ha posicionat com el Sant Jordi d’hivern. Al llarg de les 10 hores, s’hi han acostat més de 5.000 persones, una xifra similar a la de l’edició de l’any passat. No obstant això, s’hi han inscrit 11.000 persones.