El nou equipament disposarà de dues pistes poliesportives, amb tancament de coberta no permanent, de manera que es puguin utilitzar independentment de la situació climatològica. També es construirà un edifici de vestuaris, amb recepció i magatzems. En total, tindrà una superfície construïda de 1.641 m2. Felipe Vieites, arquitecte de 2GV Sensibilidad Patrimonial, explica que es crearà un “edifici industrialitzat amb estructura d’alumini molt lleugera i amb coberta i tancament de PVC”.

Aquest equipament complementarà l’oferta esportiva a Sant Andreu, juntament amb el nou pavelló esportiu previst a les antigues casernes. “Necessitàvem l’activació d’un nou espai poliesportiu, això no és incompatible amb el pla d’equipaments de les Casernes, en el qual estem avançant en àmbit municipal municipal, on es requereix també i està planificat un nou poliesportiu”, assegura Laia Ortiz, regidora del districte de Sant Andreu.

L’equipament serà utilitzat sobretot per l’històric club de bàsquet Joan de Mata, ja que el pavelló que utilitza ara serà enderrocat per poder fer l’ampliació de l’Escola Ignasi Iglésias. A més el nou poliesportiu permetrà afavorir la continuïtat i la relació entre Sant Andreu i la Trinitat Vella, de manera que es dinamitzi un espai entre els dos barris que fins ara era un solar sense ús.