Fa 30 anys que la pastisseria Foix de Sarrià elabora panettone per Nadal i, des de fa tres, també es van animar a fer la “colomba pasquale”. La idea va venir de la proximitat amb l’Escola Italiana, segons explica el gerent, Jordi Madern: “Com que aquí a prop tenim l’escola i clients italians, alguna vegada n’havien demanada i vam decidir fer-ne”. La decisió ha estat tot un èxit perquè quan falten pocs dies per a Dilluns de Pasqua ja els en queden ben poques.La “colomba pasquale”, en italià “colom de Pasqua”, rep aquest nom perquè el seu motlle té forma de colom. Requereix un procés d’elaboració d’uns quants dies. El més important per fer-la és el llevat natural, la massa mare. El pastisser de la casa, Jordi Madern, destaca que “està feta amb suc de fruita i farina, que es va renovant durant tot l’any afegint-hi aigua i farina”. A part del llevat, la “colomba” també porta mantega i taronja.
el més vist
Un estel lluminós gegant de 20 puntes substituirà el pessebre de la plaça de Sant Jaume
Detenen el propietari del concessionari Harley-Davidson de Calvet per estafa
La restauració de l’Església de Sant Sever revela que és el temple més ben conservat del barroc
Manuel Camino ven les accions del Sant Andreu a Taito Suzuki
La tercera fase del calaix de Sants afectarà 158 habitatges, més dels previstos fa 20 anys
el més vist
Un estel lluminós gegant de 20 puntes substituirà el pessebre de la plaça de Sant Jaume
Detenen el propietari del concessionari Harley-Davidson de Calvet per estafa
La restauració de l’Església de Sant Sever revela que és el temple més ben conservat del barroc
Manuel Camino ven les accions del Sant Andreu a Taito Suzuki
La tercera fase del calaix de Sants afectarà 158 habitatges, més dels previstos fa 20 anys