La directora del centre, Carme Martínez, assegura que estan molt satisfets amb l’edifici ja que té molta llum i espais amplis, tot i que, afegeix, encara queden coses per acabar. El mes de maig s’ha fet el trasllat per complet dels barracons al nou menjador amb cuina pròpia. Tot i això l’espai ha quedat petit i els alumnes d’educació infantil han de menjar a les seves aules.

El pati ha estat un altre dels darrers espais a ser entregat. Es tracta d’una pista de formigó amb dues cistelles de bàsquet que ha semblat poc dinàmica a mestres, pares i mares. Per aquest motiu han creat una comissió mixta per adaptar-lo. A més han comptat amb la col·laboració del col·lectiu d’arquitectes Lemur, que els han ajudat a fer la detecció de les necessitats preguntant als alumnes el que volien i amb la distribució òptima dels diferents elements. Zona d’ombres, sorral i un hort són algunes de les peticions que s’implementaran al pati. La mestra d’educació física, Pía Ivanco, destaca que volen convertir l’espai en un lloc de moviment on els alumnes puguin aprendre i que no s’utilitzi tan sols durant les estones de pati.

L’Escola Can Fabra, que va estrenar el seu nou edifici al setembre, està ubicada dins de l’antiga Fàbrica Fabra i Coats, al barri de Sant Andreu. El Departament d’Ensenyament hi ha invertit 4.245.979,25 € (IVA inclòs). El nou edifici té tres plantes i una superfície total aproximada de 2.800 m².