Fa 40 anys que es van fer els blocs de pisos que tenen l’entrada pel carrer de Mossèn Batlle. Quan es van construir, es va fer també aquesta via que tenia parterres amb plantes i flors. Ara, els veïns denuncien el mal estat de la zona. Reclamen que l’Ajuntament en faci el manteniment i torni el verd, sobretot a l’accés des de la travessera de Dalt que és la zona en més mal estat. Tot i que està tipificat com a espai privat d’ús públic, els veïns asseguren que s’ha convertit en una zona d’estada pels vianants de la travessera de Dalt. L’Esperanza Borrull, veïna del carrer de Mossèn Batlle, explica que “tots els veïns, tant si hi viuen com si no hi viuen, gaudeixen d’aquest espai verd, però no està cuidat, s’ha desertitzat i fa fàstic”.

Mossèn Batlle és un carrer amb escales i diferents nivells. A partir del primer, el manteniment millora, ja que són els veïns, a través dels porters dels blocs, els que s’encarreguen de tenir els parterres i la zona en bon estat. Però això no passa a l’accés de la travessera de Dalt, per on transiten més persones, hi ha sense sostre que hi fan nit i vianants que fan servir els antics parterres com a pipicans.

Els veïns demanen que l’espai es condicioni i no s’utilitzi com a plaça. De fet, des de la tardor s’han organitzat algunes activitats. L’última va ser el passat 20 de desembre. Era un concert de gospel muntat per l’Associació de Comerciants de la Travessera de Gràcia però, pels veïns, el carrer no és un lloc adequat per fer-hi activitats culturals i denuncien que l’Ajuntament ho permeti.