Xavier Marcé, regidor de Cultura de l’Ajuntament de Barcelona, en una entrevista al programa ‘bàsics’, de betevé, ha plantejat que la il·luminació nadalenca s’estengui més enllà dels barris amb eixos comercials. “Jo els estendria a alguns barris de Barcelona que en aquests moments no en tenen perquè no hi ha carrers amb comerços. Se senten apartats de la celebració estètica que és Nadal“, ha dit. De fet, ha proposat desvincular els llums del comerç.

Un espectacle de drons “molt potent” per la nit Cap d’Any

El titular de Cultura al govern de l’alcalde, Jaume Collboni, també ha fet èmfasi en la nit de Cap d’Any del 2023 a l’avinguda de la Reina Maria Cristina, on ha explicat que es repetirà un espectacle de drons. Per Marcé, serà “molt potent, amb imatges conegudes que expliquen la ciutat on vivim”, i reflexionarà al voltant del desig. “Ens agradaria que fos icònic. Simbolitzarà la idea que la ciutat demana un desig, que és el que fem tots aquella nit”, ha explicat.

Nit de Cap d’Any 2023 a Barcelona: què fer? Focs artificials, campanades i festes
Hi ha moltes festes programades a Barcelona per a la nit de Cap d’Any 2023-2024: consulta com serà l’espectacle de Reina Maria Cristina, les discoteques obertes i com celebrar l’entrada a l’any amb betevé!