manuel valdes

Manuel Valdés serà el director de l’Autoritat del Transport Metropolità (ATM). Segons ha avançat SER Catalunya i ha confirmat betevé, l’exgerent de Mobilitat i Infraestructures de l’Ajuntament de Barcelona ocuparà la funció que actualment exerceix Pere Torres. Està previst que el canvi en la direcció s’aprovi aquest dimarts vinent, quan el Consell d’Administració de l’ATM comunicarà oficialment la destitució a Torres i nomenarà Valdés com a director de l’entitat. Tot i així, el relleu en el càrrec no es farà efectiu fins a inicis de gener.

Manuel Valdés va ser relegat aquest juny com a gerent de Mobilitat i Infraestructures amb l’entrada del govern de Jaume Collboni. El nou executiu va decidir substituir-lo per la figura de Xavier Patón. Tot i així, Valdés va seguir treballant per al consistori com a assessor fins a aquest novembre i, un cop desvinculat de l’Ajuntament, va passar a ser consultor estratègic en el sector de la mobilitat, les infraestructures i els serveis.

Manuel Valdés ja havia treballat dins de l’Autoritat del Transport Metropolità. Entre el 2018 i el 2023, va ser vocal del Consell d’Administració.