El president del Grup Municipal del PSC, Jaume Collboni, creu que Ada Colau està fent “vella política” amb la seva proposta perquè el pacte per aprovar els pressupostos de l’Estat es repeteixi a l’Ajuntament. En una entrevista al ‘bàsics‘, el líder socialista ha acusat l’alcaldessa de limitar-se a plantejar “un canvi de cromos” sense fer propostes concretes per arribar a una entesa.

Segons Collboni, “la manera de fer bé les coses” és com s’ha fet a Madrid en què -diu- hi ha hagut mesos de debat i negociacions, després “d’un acord dels partits d’esquerres per fer fora el PP del govern”. En canvi, el líder del PSC lamenta que el govern municipal no ha fet cap proposta concreta: “Aquí no hi ha ni números, ni propostes, ni papers”. Ni tan sols -diu- no hi ha cap reunió prevista per parlar-ne.

“La seguretat també és un problema d’esquerres”

Collboni també ha estat molt crític amb la gestió que el govern municipal ha fet dels problemes de seguretat, els quals “no s’ha pres seriosament”. Considera que “Colau no ha entès que la seguretat també és un problema d’esquerres” perquè quan hi ha problemes qui més perjudicats en surten són les persones més vulnerables.

Collboni prepara llibre

El líder dels socialistes a l’Ajuntament ha revelat que està escrivint un llibre. Es tracta d’un recull de converses sobre Barcelona, entre les quals hi haurà una amb l’exconseller Santi Vila. Per això, recentment va publicar una fotografia amb Vila. Això, però, no vol dir que tingui previst fitxar l’exconseller per a la seva candidatura, tot i que Collboni destaca que “hi ha molts punts de vista amb els quals coincideixo”.