Oleguer Méndez, de l’Associació de Veïns de la Sagrera, considera que, “vist el ritme que tenien les obres quan s’hi treballava”, la nova data “no sembla assumible”. En una entrevista al programa ‘bàsics’, Méndez ha dit que els veïns estan desesperats i que no poden “permetre que els treballs es tornin a aturar”.

El representant veïnal ha valorat d’aquesta manera l’anunci del ministre de Foment, Íñigo de la Serna, que aquest dimarts ha anunciat que les obres de la Sagrera es reprendran abans de l’estiu i que estaran acabades el tercer trimestre del 2020. Méndez ha dit que, després d’anys de retards i promeses incomplides, els veïns se “senten abandonats i desprotegits”.

“Sempre ens han dit que la part nord de la ciutat es revitalitzaria amb l’arribada de l’alta velocitat” i “nosaltres hem vist el projecte com una oportunitat” ha explicat. Ha afegit, però, “però aquesta oportunitat no s’ha complert i, a més, hem de conviure amb les obres. Hi ha matolls que si fossin cirerers o pruners ja fa anys que menjaríem cireres i prunes d’aquests matolls que han sortit des que les obres estan aturades.”