Les obres de l’edifici nou van començar ara fa un parell de mesos en un descampat tot just a tocar de la piscina. L’edifici de fitnes connectarà amb les piscines per l’entrada principal. De fet, se n’aprofitarà una part del mur que delimita actualment la piscina. “Es construirà un edifici de dues plantes d’uns 2.500 m2 de superfície, amb un pressupost que gairebé arriba als dos milions d’euros”, explica Xavier Fort, director del centre esportiu Eurofitness Can Dragó.

La planta baixa serà la nova sala d’activitats fitnes, amb les diverses màquines, la zona d’entrenament funcional i els entrenadors personals. A la primera planta s’ubicaran quatre sales d’activitats dirigides. Hi haurà una sala per a activitats dolces, una altra per a “spinning” i dues sales més grans per a les activitats amb més demanada com és el zumba. Amb el canvi d’ubicació el centre esportiu reestructurarà les activitats dirigides, però bàsicament es mantindran les mateixes. “El que sí que serà tot nou serà l’espai de fitnes, ja que es renovarà tota la maquinària que ja té els seus anyets” explica Fort.

Les obres preveuen també remodelar els vestidors actuals de la piscina. “Tenen els seus anys i necessiten també una rentada de cara”, comenta Fort. Està previst que els vestidors nous estaran enllestits quan acabin les obres de l’edifici. Sobretot s’ampliarà la zona de dutxes per donar un servei de confort i qualitat.

Encara queda per definir l’ús que es donarà als espais actuals de la palestra de Can Dragó. “Tenim moltes idees però encara no ho tenim decidit del tot”, sentencia Fort.