En David Jack s’ha proposat un repte majúscul: publicar una pàgina de còmic al dia durant un any. La protagonista de la història no serà cap altra que Barcelona, la ciutat on en David ha tornat a viure després de passar 10 anys a Austràlia: “M’he trobat la ciutat molt canviada i vull retratar-la a través del còmic”, explica.

El dibuixant ja havia fet alguns passos en un projecte similar a Sydney, on feia dibuix de carrer retratant els paisatges i escenes de la ciutat. Ara vol publicar cada dia de l’any fins el 15 de desembre del 2019, tot just un any després d’haver començat aquest nou projecte a Barcelona. Per això ja ha publicat els primers dibuixos al seu perfil de Twitter.

“La ciutat que m’he trobat és molt diferent a la del 2007, quan vaig marxar-ne. I he decidit fer un diari per reflectir com canvia la ciutat dia a dia“, assegura en David. Més enllà de distribuir-ho a les xarxes socials, no amaga que li agradaria fer-ne un llibre tot i que el seu objectiu principal és tenir un record personal del seu 2019 a Barcelona.