Luigi Pirandello

va ser un reconegut escriptor i dramaturg de principis de segle XX, que va guanyar el Premi Nobel de Literatura el 1934 i que estava convençut que no es podia trobar a la vida cap veritat absoluta. De fet, argumentava que l’ésser humà no és només un, sinó que té moltes formes per als altres, una idea que es resumeix en el títol de la seva darrera novel·la ‘Uno, nessuno, centomila’.

Partint d’aquesta obra, la companyia La Perla 29 presenta l’espectacle ‘Un, ningú i cent mil’, dirigit per Ferran Utzet i que recupera aquesta reflexió sobre la identitat a través de la metàfora dels miralls. Laura Aubert i Marc Rodríguez interpreten aquesta versió juganera del text de Pirandello, que es pot veure a la Biblioteca de Catalunya fins al 19 de maig.

[vc_row][vc_column][vc_btn title=”Teatre a Barcelona: obres en cartellera” style=”flat” shape=”square” color=”pink” size=”lg” align=”center” i_type=”material” i_icon_material=”vc-material vc-material-arrow_forward” css_animation=”none” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fbeteve.cat/artic/teatre-barcelona-obres-cartellera/|||target:%20_blank|” css=”.vc_custom_1542209372527{margin-top: 10px !important;margin-right: 10px !important;margin-bottom: 10px !important;margin-left: 10px !important;}” el_id=”caixa-vermella”][/vc_column][/vc_row]