Els últims anys ha crescut una nova escena de rap en català que ara es formalitza en un disc, ‘Rap de la Terra Vol.1‘ i un concert el divendres 11 de gener a la carpa de la Festa Major de Sant Antoni.

Concerts

El disc es va presentar el divendres, 11 de gener, a la carpa de la festa major del barri barceloní de Sant Antoni. Hi participaran gairebé tots els grups que apareixen al primer volum del ‘Rap de la Terra‘.

El millor rap en català

CircusPad

CircusPad és un grup de rap en català de Molins de Rei que va néixer el 2014, format per Aedo (lletrista) i Deps (productor).

Homes Llúdriga

És un grup de rap amb influència de la música negra fundat a Barcelona l’any 2014. Ara, la formació prepara el seu primer disc de llarga duració.

Nu Drama

Va néixer el 2011 amb ‘Trànsit’. És un noi de Sant Joan de les Abadesses que recull tota la substància que resideix en un poble apartat del Prepirineu per alimentar el seu món interior.

LilRussia

És una rapera i saxofonista amb un estil que fusiona hip-hop, jazz, funk. El 2016 va treure la seva primera referència amb el grup Purple High sota el projecte Cabal Musical.

Senyor Oca

Juntament amb DJ Gale i Deps Music ens transporten als ritmes més clàssics dels anys 90, amb una marcada evolució procedent del dub africà i el drum-and-bass.

Sr. À & Acros

De Sants i el Carmel respectivament, aquests dos MC porten en actiu des del 2012 i canten en català, però no espereu que sigui el català més correcte i formal.

Valtonyc

MC i productor nascut en 1993 a Sa Pobla, Mallorca. Ha escrit i publicat 12 maquetes i tres LP. Actualment està exiliat a Bèlgica, amb una condemna de tres anys i sis mesos de presó.

The Re-Fugees

És un grup sorgit el 2017 de la unió dels tres membres de Síndrome de Sherwood O.P.B., Pauhead i Lakov R.A.G.E. per treballar junts sobre ritmes boom bap, propers al rap clàssic.