L’actriu Irene Escolar, filla i néta del clan dels Gutiérrez Caba, és una actriu que fa honor als seus avantpassats. Amb només 30 anys, ja és una intèrpret amb una sòlida carrera al teatre i al cinema. I entre els noms amb què ha pogut treballar, hi ha els d’Andrés Lima, Nao Albet i Marcel Borràs, o Àlex Rigola. Amb aquest, precisament, ara presenta a la sala Muntaner ‘Vania (escenas de la vida)’.

Aquesta adaptació del clàssic de Txèkhov, que ja està considerada una de les millors que s’ha vist en molt de temps, és la quarta ocasió en què Escolar treball amb Rigola, aquesta vegada acompanyada d’Ariadna Gil, Gonzalo Cunill o Luis Bermejo.

Però a més del tyeatre, Irene Escolar ha començat a bastir una sòlida carrera als cinemes, que l’ha dut a protagonitzar films com ‘Altamira’ o ‘Un otoño sin Berlín’, amb què va guanyar el Goya a la millor actriu revelació. Aquestes credencials ens permeten comprovar que la nostra convidada és un dels noms del futur i que porta a la sang tot el talent que se li suposa a la néta d’Irene Gutiérrez Caba.