El Teatre del Raval ha celebrat 10 anys

convidant el públic a veure la projecció d’un vídeo històric del teatre. La projecció ha estat puntejada per breus actuacions de la companyia Zero en Conducta i el músic Pau Denut.

El Teatre del Raval va obrir portes la tardor del 2007 amb el muntatge ‘Les escorxadores’, per tant, ja fa mesos que ha fet 10 anys. Però fins ara no havia pogut fer una festa de celebració. El vídeo que s’ha projectat a la festa ha recordat els inicis de la sala i alguns dels muntatges amb els quals ha aconseguit els favors del públic, com les obres d’intriga ‘Testimoni de càrrec’ (15.000 espectadors, un any en cartell), ‘La visita inesperada‘(13.000 espectadors),‘La vampira del Raval’ (10.000 espectadors) o ‘Goodbye Barcelona’ (6.500 espectadors).

El Teatre del Raval està situat a dependències de la parròquia de Nostra Senyora del Carme, al carrer de Sant Antoni Abat, 12. Els gestors del teatre paguen un lloguer a la propietària, la Fundació Social del Raval, que inverteix els diners en treballs a favor de l’educació d’infants, adolescents i joves en risc d’exclusió social.