Tercera setmana del Festival Grec 2019 que comencem amb un nou sorteig d’entrades! En aquesta ocasió us convidem a veure la dansa de Cesc Gelabert! Jugueu amb nosaltres i entrareu en el sorteig de dues entrades per veure ‘Framing time’ al Mercat de les Flors, una de les propostes de dansa que formen part del cartell d’enguany del festival.

Sorteig de dues entrades dobles per a ‘Framing time’

Cesc Gelabert torna a col·laborar amb Baryshnikov Productions en una peça en què és l’únic ballarí i que porta per títol ‘Framing time’. En aquesta coreografia, l’artista evoluciona al so tranquil (quasi absent) de la composició de piano ‘Triadic memories’ de Morton Feldman, i els seus moviments comparteixen protagonisme amb una il·luminació fonamental per l’espectacle: aquí, la llum també balla.

Com que aquesta vegada parlem de dansa, volem saber quant en sabeu d’aquesta disciplina. És per això que us proposem descobrir alguns espais de la ciutat que programen dansa habitualment. Us atreviu a jugar? Trobeu les parelles adequades i ompliu el formulari que trobareu al final per entrar al sorteig! Teniu temps fins dijous, 18 de juliol, a les 23.59 h. Sort!