L’allau de llibres feministes és una demostració d’un canvi de paradigma. A les llibreries podem trobar llibres de temàtica feminista als aparadors o entre els més venuts, mentre fa uns anys restaven a la secció d’assaig. Un dels àmbits en què les dones han guanyat més pes és al món de la il·lustració. Flavita Banana, Lyona, Paula Bonet… la llista de dones il·lustradores no para de créixer.

Ame Soler, “Tres Voltes Rebel”

Una de les il·lustradores més joves i que acumula més seguidors a les xarxes socials és Ame Soler, més coneguda com a Tres Voltes Rebel, que acaba de publicar el llibre ‘Somos las nietas de las brujas que no pudisteis matar’.

[vc_row][vc_column][vc_btn title=”Vaga 8 de març 2019: Com serà la vaga feminista?” style=”flat” shape=”square” color=”pink” size=”lg” align=”center” i_type=”material” i_icon_material=”vc-material vc-material-arrow_forward” css_animation=”none” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fbeteve.cat/societat/vaga-8-marc-vaga-feminista-2019/|||target:%20_blank|” css=”.vc_custom_1542209372527{margin-top: 10px !important;margin-right: 10px !important;margin-bottom: 10px !important;margin-left: 10px !important;}” el_id=”caixa-vermella”][/vc_column][/vc_row]

Laia Arqueros

Laia Arqueros és una artista, il·lustradora i creadora de videojocs que investiga sobre els tòtems o mites clàssics en clau femenina per adaptar-los al present. La seva obra és femenina, sexual, mitològica i delicada. Fins al 20 de març podem veure l’exposició de la Laia Arqueros al Centre Cívic Urgell.

[vc_row][vc_column][vc_btn title=”7 dones revolucionàries catalanes que van lluitar contra el patriarcat” style=”flat” shape=”square” color=”inverse” size=”lg” align=”center” i_type=”material” i_icon_material=”vc-material vc-material-arrow_forward” css_animation=”none” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fbeteve.cat/historia/dones-revolucionaries-catalanes-patriarcat/|||target:%20_blank|” css=”.vc_custom_1542209456058{margin-top: 10px !important;margin-right: 10px !important;margin-bottom: 10px !important;margin-left: 10px !important;border-radius: 5px !important;}” el_id=”caixa-negra”][/vc_column][/vc_row]

Març lila a La Carbonera

La llibreria La Carbonera proposa un mes de març lila amb tota classe d’activitats i presentacions de llibres.