L’Òscar Broc ens parla de còmics protagonitzats per animals i objectes que parlen i aprofita per regalar-nos-en dos exemplars!

‘Pizza chica y las lloronas’

Bàrbara Alca. Sapristi, 2019

Un còmic protagonitzat per una porció de pizza. Una novetat divertidíssima obra de l’autora Barbara Alca, una jove talent a tenir molt en compte que debuta a Sapristi amb una novel·la gràfica que té com a protagonistes una porció de pizza que parla, una gossa antropomòrfica, un llop “fucker”, una vampira que passa de tot i més aberracions delicioses. L’autora mallorquina, establerta a Barcelona, empra aquestes creacions antropomòrfiques per explicar les peripècies d’una dibuixant de poc més de vint anys i els seus amics i amors.

‘La noche que llegué al castillo’

Emily Carroll. Sapristi, 2019

Una novetat per conèixer l’univers de terror gòtic d’una autora molt jove i prometedora: Emily Carroll. ‘La noche que llegué al castillo’ és un còmic amb una barreja d’estils curiosa: per una part, la influència del manga i, per l’altra, la literatura de terror de finals del segle XIX. A les vinyetes de ‘La noche que llegué al castillo’ xoquen i es fonen els dos universos. Som davant d’un relat hipnòtic, a mig camí entre el somni i la realitat, que ens explica la relació estranya, eròtica i destructiva que hi ha entre una noia-gat i una sensual vampira, que viu aïllada en un castell.

Com aconseguir un exemplar d’aquests dos còmics?

Molt fàcil! Ajudeu-nos a reconstruir les portades d’aquestes dues publicacions i deixeu-nos les vostres dades de contacte i entrareu en el sorteig d’un exemplar dels dos còmics! Teniu temps per jugar fins diumenge a les 23.59 h. Moltes gràcies per participar-hi i bona sort!

 

 

Feu clic aquí per conèixer la resta de novetats gràfiques protagonitzades per animals i objectes que parlen!