tres tombs sant antoni 2024

Arriba la cavalcada dels Tres Tombs de Sant Antoni 2024! La cita se celebra des del 1826 per commemorar la santificació de sant Antoni Abat (que se celebra el 17 de gener) i ho fa amb la tradicional cavalcada, en la qual desfilen carruatges, cavalls (en homenatge a ells se celebra també la cavalcada) i també ases que recorren diferents carrers del barri i del centre de la ciutat.

A continuació, tot el que has de saber dels Tres Tombs de Sant Antoni 2024, que arriba a la 199a edició. Recorregut, les dates i els horaris. I recorda!, la cavalcada coincideix amb l’últim cap de setmana de la Festa Major de Sant Antoni.Tres Tombs de Sant Antoni 2024: quan són?

Els Tres Tombs de Sant Antoni 2024 se celebraran dissabte, 20 de generdel 2024Horaris dels Tres Tombs de Sant Antoni 2024

  • 10.45 h: pregó. Davant de l’Escola Pia.
  • 11 a 12 h: benedicció dels animals. Davant de l’Escola Pia.
  • 11 h: cavalcada dels Tres Tombs a Sant Antoni (s’allargarà fins a les 13.30 h).


Recorregut dels Tres Tombs de Sant Antoni 2024

La desfilada començarà a les 11 h des del carrer de Tamarit amb l’avinguda del Paral·lel.

Itinerari: Calàbria, Comte Borrell (Mercat de Sant Antoni), carrer del Parlament, ronda de Sant Pau, carrer d’Urgell, carrer de Tamarit, carrer de Villarroel, carrer de Floridablanca, ronda de Sant Antoni, plaça de la Universitat, carrer de Pelai, la Rambla (descendent), carrer de l’Hospital, carrer de Maria Aurèlia Capmany, carrer de la Riera Alta, carrer de Tamarit, carrer d’Urgell, carrer de Manso, avinguda del Paral·lel i plaça de Josep Puig i Cadafalch.


Cicle Festiu de Sant Antoni (13 al 21 gener 2024)

Amb la Festa Major de Sant Antoni s’engega el Cicle Festiu de Sant Antoni (17 de gener és el dia del sant), sant del porquet i dels ases, un cicle que omple els carrers de diferents barris de cultura popular amb la Festa Major de Sant Antoni i, també, els Tres Tombs Infernals de Sant Andreu, el Tres Tombs de Sant Andreu, el Tres Tombs de Sant Antoni (amb la benedicció dels animals), la Porkada del Clot i els Foguerons de Sa Pobla de Gràcia.Portes obertes a la Col·lecció de Carrosses Fúnebres

Tornen les jornades de portes obertes al Museu de Carrosses Fúnebres de la ciutat, ubicat a Montjuïc. Allà trobareu una col·lecció única a Europa, amb un valuós patrimoni artístic i cultural.

  • On: Col·lecció de Carrosses Fúnebres (carrer de la Mare de Déu de Port, 56)
  • Quan: 13, 14 i 20 i 21 de gener del 2024
  • Horari: de 10 a 14 h